Bel 023 - 565 30 09 voor
elektrotechnisch advies

Project Polderhuis Hoofddorp

Polderhuis Wilgenhaege - Tension Elektrotechniek Hoofddorp Haarlemmermeer

Het Polderhuis in Hoofddorp hebben wij in opdracht gekregen van Wilgenhaege Vermogensbeheer dat onlangs haar intrek heeft genomen in dit monumentale gebouw. Het Polderhuis is een van de meest markante en aantrekkelijke gebouwen in Hoofddorp en de Haarlemmermeer.

Het gebouw staat aan de kruising van de twee hoofdassen van de polder: De Hoofdvaart/Hoofdweg en de Kruisweg, hartje centrum van Hoofddorp. Aan de onlangs volledig vernieuwde rotonde met in het hart de bekende Hódmezövásárhely-fontein liggen verder: het Oude Raadhuis, het voormalige Kantongerecht Haarlemmermeer en de voormalige Korenbeurs.

Het project was een hele uitdaging doordat het Polderhuis een monumentaal pand is en daardoor niet geheel gestript kon worden. Maar wij van Tension Elektrotechniek draaien daar onze hand niet voor om en hebben in overleg met Wilgenhaege Vermogensbeheer een geheel nieuw ontwerp gemaakt.

Uiteindelijk hebben we nieuwe werkplekken gecreëerd en een volledig nieuw verlichtingsplan aangebracht, uitgevoerd door onder meer het plaatsen van LED downlighters.

 

Bedrijfsgegevens

Tension Elektrotechniek B.V.
Graftermeerstraat 35 A
2131 AA Hoofddorp
023 - 565 30 09

Actuele vacatures:
>> Elektromonteur

KvK: 56827318

Erkend en gecertificeerd

Tension Elektrotechniek in Hoofddorp Haarlemmermeer is lid van Uneto-Vni
Tension Elektrotechniek in Hoofddorp Haarlemmermeer is BRL 6000 gecertificeerd door Bureau Veritas