Bel 023 - 565 30 09 voor
elektrotechnisch advies

Disclaimer & Privacy Statement

Disclaimer

Tension Elektrotechniek B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze site. De verstrekte informatie op de site wordt zo actueel mogelijk bijgehouden. Toch kan het zijn dat de weergegeven informatie op de site niet (meer) geheel juist is. Het staat Tension Elektrotechniek B.V. vrij op elk gewenst moment wijzigingen aan te brengen. Tension Elektrotechniek B.V. kan geen garantie geven voor het door de bezoeker beoogde resultaat op basis van de op deze site verstrekte informatie. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Het is de bezoekers van deze site niet toegestaan verstrekte (auteursrechtelijk beschermde) informatie, producten of diensten zonder voorafgaande toestemming van Tension Elektrotechniek B.V. anders dan voor eigen gebruik op enige manier te vermenigvuldigen, te verspreiden of openbaar te maken.

Tension Elektrotechniek B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit of enigerlei verband houdt met gebruik van deze site en/of met de onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen.

Privacy Statement

Tension Elektrotechniek B.V. betracht de grootst mogelijke zorg bij het waarborgen van de privacy van de bezoekers van deze website. U bent van harte welkom om zo vaak u wilt geheel vrijblijvend de website te bezoeken en van de inhoud kennis te nemen. In dit privacy statement staat beschreven welke informatie door Tension Elektrotechniek B.V. wordt verzameld via deze website en met welk doel.

Een bezoeker die geïnteresseerd is in de diensten van Tension Elektrotechniek B.V. kan gebruik maken van het contactformulier. Daarbij geeft u ons persoonlijke informatie. Tension Elektrotechniek B.V. gebruikt deze informatie enkel en alleen voor communicatie over haar diensten.

Tension Elektrotechniek B.V. blijft graag op de hoogte van het aantal bezoekers van haar website. Daarbij is de identiteit van de bezoekers niet van belang. Er wordt dan ook geen specifieke, tot personen herleidbare, informatie opgeslagen of bewaard. Wel wordt geanonimiseerd bijgehouden en bewaard het aantal bezoekers, welk deel van de site (het meest) wordt bezocht, het tijdstip van de bezoeken, het land van waaruit de site wordt bezocht en algemene informatie over de software waarmee de bezoeker werkt. Met behulp van deze informatie kan Tension Elektrotechniek B.V. de website blijven optimaliseren.

Disclaimer & Privacy Statement 21/06/2014

Bedrijfsgegevens

Tension Elektrotechniek B.V.
Graftermeerstraat 35 A
2131 AA Hoofddorp
023 - 565 30 09

Actuele vacatures:
>> Elektromonteur

KvK: 56827318

Erkend en gecertificeerd

Tension Elektrotechniek in Hoofddorp Haarlemmermeer is lid van Uneto-Vni
Tension Elektrotechniek in Hoofddorp Haarlemmermeer is BRL 6000 gecertificeerd door Bureau Veritas